4 éves a Pécsi Pagony
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / 4 éves a Pécsi Pagony

4 éves a Pécsi Pagony

ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

A Pécsi Pagony szülinapi programja: 9:30-10:30 Montessori műhely a Pécsi Sitterrel.
Ismerjétek meg a Pécsi Sitter legújabb foglalkozását, amely október végétől heti rendszerességgel jelentkezik majd és kicsiknek és nagyoknak kínál Montessori szemléletű játékokat és tevékenységeket.

10:30-11:15 Zenebölcsi András bácsival
András bácsit már nem kell bemutatni, 4 éve erősíti a csapatunkat remek hangulatú zenés foglalkozásaival. Most egy best of Zenebölcsi válogatással készül 🙂

11:30-13:00 Pagony TV vetítés a Pont, pont, vesszőcskében
Ebéd előtt-közben-után lazuljatok egyet a galérián, ahol belenézhettek a Pagony TV jóvoltából a legújabb Pagony mesékbe.

16:00-17:00 Kiállításmegnyitó Mayer Tamás illusztrátor képeiből
Matricás Laci sorozat, Tüsi és Lobonc, A kék ajtó titka – csak néhány pagonyos könyv, amit Tomi illusztrált. Az ő képeiből nyílik a Pont, pont, vesszőcske legújabb kiállítása. Készülünk finom falatokkal és innivalókkal, és egy szuper játékkal is a gyerekeknek.

17:00-18:00 Ajándék neked, nekem, tőled…
Mesét hallgatni, közösen alkotni, mozogni, megélni a történetet. Simonné Koszér Andrea meseterapeuta egy közös kalandra, utazásra hívja a gyerekeket a mesék birodalmába, aminek a végén mindenki feltöltődik lelkileg.

18:00-18:40 Hanga Banda népi játszó és zenés foglalkozás
A Hanga Banda bulijával zárjuk a napot, interaktív népi zenés foglalkozásukon mindenki táncra perdülhet!Minden program ingyenes, regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz nem kötött.

Ezen a napon minden könyvre 20 %, minden játékra 10 % kedvezményt adunk.