Amalgam: autómodell kiállítás
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / Amalgam: autómodell kiállítás

Amalgam: autómodell kiállítás

A látogatók megtekinthetik az AmalgamCollection által készített autómaketteket.

A látogatók megtekinthetik az AmalgamCollection által készített autómaketteket. Ezek a makettek, megjelenésükben pontos lekicsinyített másai a mai Formula 1-es, és egyéb GT sportautók változatainak, melyek végül magángyűjtők vagyversenyekben résztvevőpilóták gyűjteményébe kerülnek.  A kiállított darabok precízen kidolgozott másolatai a valódi daraboknak. A makettek között találhatunk példákat a mai modern típusoktól, egészen az elmúlt évszázad ikonikus darabjaira is. A fő profilunk az 1:8 méretarányú modellek. Ezek az autók igazi kézműves remekművek.

Az AmalgamCollection jó kapcsolatokat ápol a nagy luxusautó gyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy az autókat gyári dokumentációk alapján építsük. A vállalat profiljába tartozik az is, hogy a megrendelő által egyedi felszerelésekkel vásárolt autóját is megmintázzuk. Az AmalgamCollection nem csak Formula 1-es versenyautókat épít,több futam és vezető verzióban , hanem az autók kormányáról 1:1 méretű replika is készül.

A kiállítás szabadon látogatható, valamint időközönként, van lehetőség a pécsi manufaktúra személyzetének kíséretében betekintést nyerni a makettek belső részeibe. Lekerülnek a védő burák, kinyílnak az ajtók, elénk tárulnak a belső részek kidolgozott elemei is, így megnézhetjük például a műszerfalak pontos kidolgozását, vagy akár a belső motorok aprólékos részleteit.

Az autó részleteinek bemutatása, érdeklődök kérdéseinek megválaszolása:
A kiállítás napjain 12.00-12.30, 17.00-17.30.

További információ: https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/amalgam-automodell-kiallitas