Babzsák bölcsiseknek
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / Babzsák bölcsiseknek

Babzsák bölcsiseknek

Babzsák
Buborék Kvartett: Vass Ágnes, Hoffner Kinga, Misányi Gabriella, Herczeg Nóra
Hrubi Zsuzsanna – zeneterapeuta
Jegyárak: Kérjük előre biztosítsák a jegyeket maguknak online, vagy egy séta közben, ne érkezéskor a pénztárnál derüljön ki, már a gyerekekkel, hogy elfogytak a helyek! Köszönjük szépen! Korosztályos jegy alkalmanként: 1190 Ft, Kísérő jegy alkalmanként: 1000 Ft. Egy gyerekjegy mellé legfeljebb két kísérőjegy váltható. A kísérők jegye kuponként beváltható egy teljes árú koncertjegy vásárlásakor! BABZSÁK: Egy zsák komolyzene – a legkisebbeknek
A zenei megismerésre is igaz a mondás, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Már pocaklakó korban is érzékeli a magzat a külvilágban szóló muzsikát, sőt reagál is rá. A klasszikus zene jótékony hatása a gyermekek komplex fejlődésére köztudott, ezért a zeneszerető szülők, nagyszülők sokat tehetnek azért, hogy gyermekeik, unokáik már igazán korán találkozzanak, ismerkedjenek a komolyzenével!
Zenekarunk elhivatott szakemberei kézen fogva vezetik a különböző korosztályú gyermekeket a zenei megismerés lépcsőfokain, de a szülőket, nagyikat is várjuk segítőtársnak ezen az úton.
A bölcsisek és tipegők számára a Babzsák sorozatunk nyújt olyan zenei élményt, amely a közös daléneklésen, mondókázáson keresztül juttatja el a piciket a vonós kamaraegyüttes játékának hol ritmusban gazdag, hol pedig elandalító élményéhez. Ismét bekuckózhatnak a legkisebbek és szüleik a Babzsák mesés-zenélő világába! Picikékre hangolt meghitt, ugyanakkor színvonalas komolyzenei élményt ígérnek a program állandó közreműködői: Hrubi Zsuzsanna zeneterapeuta és a Buborék Kvartett, azaz Vass Ágnes, Hoffner Kinga, Misányi Gabriella, Herczeg Nóra muzsikusok.

További információ…