Deva/ Belau / Saya Noé – Tripla koncert!
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / Deva/ Belau / Saya Noé – Tripla koncert!

Deva/ Belau / Saya Noé – Tripla koncert!

Különleges előadók, egy tripla koncert.

Deva

Deva a budapesti Takács Dorina DIY szólóprojektje. Számait ő írja, producereli és énekli. Különleges zenéje egy ősi földre kalauzolja a hallgatót. A produkciót szinte azonnal beválogatták a több mint 10 országot érintő LiveEurope digitális turnéra. Neve felkerült a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) shortlistjére. Eddigi kislemezei Zságer Balázs kiadójánál, a Move Gently Records-nál jelentek meg, idén ősszel pedig jön a bemutatkozó albuma számos vendégművész közreműködésével.

Saya Noé

Kőrös Mimi, azaz Saya Noé klasszikus zenész szüleivel Malaysiában, Kuala Lumpurban töltötte gyermekkora nagy részét. Hosszas útkeresés után vált igazi DIY előadóvá. Melankolikus, alternatív elektropopját hiphop és trap ritmusokkal, modern hangokkal fűszerezi. Az Europavox nemzetközi portál, mely tavaly decemberben “Band of the Day”-ként mutatta be Mimit, nemes egyszerűséggel a magyar Lana Del Rey-ként emlegette. Mindemellett ő a legismertebb magyar zenei Twitch streamer közel 35.000 globális követővel.

Belau

A Belau (Kedves Péter és Buzás Krisztián) négyéves fennállása óta olyan neves nemzetközi fesztiválokon lépett fel, mint a Primavera, az ElectricCastle, a Eurosonic, vagy az amerikai SXSW. Az elmúlt években olyan komolyabb rádiók játszották dalaikat, mint a BBC Radio 1, vagy a KEXP. A Belau első lemeze 2017-ben Fonogram-díjat kapott, és nemrég átlépték az egymillió streamet is az eddigi kiadványaikkal.

2020-ban adták ki második, Colourwave című lemezüket számos ismert, külföldi női előadóval közreműködve.

Jegyárak: elővételben: 2490 Ft, helyszínen: 3290 Ft

Szervező: ZsÖK NKft.