Öko-Kuckó játszóház III.
Kezdőlap / Események / Öko-Kuckó játszóház III.

Öko-Kuckó játszóház III.

A Pannonicum bérlet Brandenburgi versenyek című koncertje alatt működő kézműves, öko játszóház gyermekeknek.

Kodály Központ – F08 konferenciaterem

Amíg a nagyok a hangversenyteremben zenét hallgatnak, a kicsik kreatív, ökotudatos, igazi szuper játszóházban tölthetik az időt a Zöld-Híd Alapítvány szakembereivel. A játékba a koncert szünetében is be lehet csatlakozni, vagyis ha együtt kezditek a koncertet, de valamelyik gyerkőcnek még sok lenne a folytatás, szeretettel várjuk! Értelemszerűen ez a játszóház kizárólag koncertjeggyel rendelkező felnőttel érkező gyermek számára vehető igénybe.

Jegyárak: gyerekjegy: 1990 Ft

A hétvégi Pannonicum koncertek idején együtt tudtok jönnni a Kodály Központba! A nagyok és felnőttek a hangversenyteremben élvezhetik a zenét, a kisebbek pedig zenés, kézműves, interaktív foglalkozásokon vehetnek részt! Az Öko-Kuckó játszóházba a Zöld-Híd Alapítvány munkatársait hívtuk meg, mert évek óta tökéletesítik a fenntarthatóság jegyében és szellemiségében gyermekprogramjaikat, amelyek során észrevétlen, játszva tanulhatnak a gyerekek. Óvodásokat és kisiskolásokat várunk 3 és 8 éves kor között. Ezek az együttlétek lehetőséget adnak az önfeledt alkotásra is, ráadásul az újrahasznosítás és természetes anyagok felhasználása jegyében. A programon résztvevő gyerekek számára a közös foglalkozás mellett fajátékokat, társasokat is tudunk biztosítani. A tematika lehetőséget ad nektek arra, hogy a koncert után beszélgessetek a zenéről, hiszen a hangversenyhez kapcsolódó egy-egy motívum visszaköszön a játék során!

A játszóház kizárólag koncertjeggyel rendelkező felnőttel érkező gyermek számára vehető igénybe. Vagyis, koncertjeggyel rendelkező felnőttekkel rendelkező gyerekek számára! 🙂 A játszóházba a koncert szünetében is be lehet csatlakozni.

További információk…