Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / A Pécsi Sportiskola a legeredményesebb egyesületi típusú sportiskola

A Pécsi Sportiskola a legeredményesebb egyesületi típusú sportiskola

A Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján a legjobb egyesületi típusú sportiskola díját vehette át február 28-án, hétfőn a PSN Zrt. megbízott vezérigazgató-helyettese, Sági Zoltán, aki köszöntőjében a sportolók teljesítménye mellett megköszönte a sportszakemberek és családtagok munkáját és hozzáállását is.

A PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola történetében kiemelkedően eredményes 2021-es esztendőt a Sportegyesületek Országos Szövetsége után a Sportiskolák Országos Szövetsége is elismerte, a 100 egyesületi tagot számláló szövetséghez beadott pályázat alapján az egyesületi típusú sportiskolák között a Pécsi Sportiskola végzett az élen.

A legeredményesebb intézménynek járó díjat a PSN Zrt. megbízott vezérigazgató-helyettese, Sági Zoltán vette át a Testnevelési Egyetemen rendezett gálán.

  • Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy rövid időn belül másodszor ismerik el országos szinten a Pécsi Sportiskola eredményeit. Ezeket a díjakat a nálunk sportoló 1500 gyermek mellett az őket segítő többezer családtag, a mintegy 120 sportszakember és a sportlétesítményekben dolgozó 150 kolléga érdemelte ki. Köszönjük Pécs Megyei Jogú Város önkormányzatának a sokszor erőn felüli támogatást, emellett hálásak vagyunk mindenkinek a kitartó munkáért, a Pécsi Sportiskolába fektetett sok időért és energiáért, ezek az elismerések is azt mutatják, hogy minden nehézség ellenére sportszervezetünk egyre eredményesebb – fogalmazott Sági Zoltán.