Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Állandó járőröket kap Pécs-kelet

Állandó járőröket kap Pécs-kelet

Pécs vezetése további lépéseket tesz annak érdekében, hogy növelje a város keleti részén élők biztonságérzetét. Március elsejével ismét saját járőrpárt kap a városrész a Pécsi Közterület-felügyelettől, akiket mostantól egy állandó telefonszámon lehet elérni.

– Pécs város vezetése elkötelezett abban, hogy lehetőségeihez mérten javítson az itt élők biztonságérzetén. Ebből a megfontolásból hozta létre a Pécs-Keleti Közbiztonsági Centrumot, ahol rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők közösen őrködnek a városrész biztonsága felett. A visszajelzések és a hatóságok szerint is hathatós segítséget nyújt a központ, érezhető és megnyugtató az egyenruhások jelenléte. Egyéb intézkedések mellett ezt a célt szolgálta a napokban a baranyai polgárőröknek átadott autó is, amellyel Hirden találkozhatnak a pécsiek – hangsúlyozta Fürj Csaba, a pécsi Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Tanács társelnöke.

Szintén kiemelt cél, hogy a pécsi közterület-felügyelőket minél inkább a város azon pontjain vessék be, ahol a lakossági visszajelzések szerint a legnagyobb rájuk a szükség.

A fentieket szem előtt tartva március elsejétől ismét Pécs-keleten teszünk egy lépést a jobb közbiztonság felé: a Pécsi Közterület-felügyelet fokozza a jelenlétet és az ellenőrzéseket a városrészben.

A közterület-felügyelet újra állandó járőrpárt küld a területre, ők reggel fél 9 és délután fél 5 között nemcsak ügyfélszolgálat jelleggel teljesítenek szolgálatot a Pécs-Keleti Közbiztonsági Centrumban, de a környéken is fognak járőrözni. Állandó telefonszámon is el lehet őket érni. Akinek mostantól problémája vagy bejelentenivalója van a városrészben a Pécsi Közterület-felügyelet felé, ezen a számon eléri a járőröket:

+36203259140

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata