Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Bronzérmes a Pécs a Komjádi kupában

Bronzérmes a Pécs a Komjádi kupában

Március 23-án rendezték a magyar vízilabdázás legrangosabb utánpótlás tornájának, a Komjádi kupának a döntőjét és bronzmeccsét. A PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola és a PVSK-Mecsek Füszért közös csapata remek játékkal érdemelte ki a harmadik helyet, 22-6-ra győzték le a pécsi fiúk a Szolnok gárdáját.

Habár a legjobbjait nélkülöző Szolnok nem tudott egyenrangú ellenfele lenni a Pécsnek, Török Viktor tanítványai mégis becsülettel küzdöttek a találkozó végéig, így a kupasorozat végén megérdemelten akasztották a pécsi pólósok nyakába a bronzérmet.

  • Örülünk, hogy sikerült megszereznünk a bronzérmet, ugyan arra számítottunk, hogy a Szolnok erősebb kerettel érkezik majd a mérkőzésre, de így is sportszerűen játszottak végig a játékosaim a meccs során. A felnőttcsapat szempontjából sajnos így nem jött jól a szerdai meccs, hiszen a hétvégén az OB I legjobb nyolc csapata közé kerülésért igen fontos mérkőzést játszunk az utolsó fordulóban. Azt gondolom, hogy ebből a bronzéremből lehet erőt meríteni a továbbiakra mindenkinek. Köszönöm a kollégáimnak az egész éves munkát, sikerült nagyon fiatal játékosoknak is játéklehetőséget adni, estétől pedig már mindenki az előtte álló célokra koncentrál majd – fogalmazott a vezetőedző.