Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Mecsek Rallye szurkolói zónák
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / Mecsek Rallye szurkolói zónák

Mecsek Rallye szurkolói zónák

Pécs Megyei Jogú Városnak köszönhetően az idei esztendőben is ingyenesen látogatható a verseny és az ahhoz kapcsolódó minden egyes programelem, így az úgynevezett FanZone-ok is. Ezeken a helyszíneken szervezett parkoltatás várja a nézőket. Az „Óvd a természetet, szeresd a Rallye-t!” szlogenhez híven szelektív hulladékgyűjtést is szerveznek, valamint büféről és kulturált toalettekről is gondoskodnak a szervezők. A szünetekben pedig hangulatfelelősök biztosítják a jókedvet.

Pénteken a kisvaszari elágban, illetve Hosszúheténynél, az egysoros kitérő lassítónál találhatók ezek a nézői pontok.

Szombaton az orfűi strandparkolónál lesz az egyik FanZone-pont, a másik Remeterétnél, amely a hegyi pályáról, a Ranga László úton közelíthető meg.

Az autókat természetesen nemcsak a versenypályák mellett van módjuk megcsodálni az érdeklődőknek, hanem két alkalommal testközelből is láthatják őket a Széchenyi téren a klasszikus rajt- és célceremónia keretében.

Az Árkád melletti Centrum parkolóban kialakított éjszakai gyűjtőállomáson minden autót egy helyen lehet majd látni. A verseny központjának, valamint a szervizparknak idén is az Expo Center ad helyet, ahová szintén ingyenes a belépés.