Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

Tájékoztatom, az egyeztetési eljárásban rész venni kívánó Partnereket, hogy Önkormányzatunk a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III. 27.) önkormányzati rendeletben (a továbbiakban partnerségi rendelet) foglalt – a településképi rendelet és településképi arculati kézikönyv készítése, módosítása egyeztetésének és elfogadásának szabályai szerinti – eljárásrendnek megfelelően Pécs város településképi rendeletének újra alkotását és településképi arculati kézikönyvének módosítási eljárását indította el.

A partnerségi rendelet 1. melléklete szerint tájékoztatom a véleményezési eljárásban rész venni kívánó Partnereket, hogy Pécs Megyei Jogú Város településképi rendelete tervezetének véleményezésével kapcsolatosan a lakossági fórumot

2022. december 20-án (kedd),

Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 203-as helyiségében

15 órai kezdettel hirdetem meg.

A lakossági fórumon, illetve az attól számított 8 napon belül a partnerek a rendelet tervezetével kapcsolatosan javaslatokat, észrevételeket tehetnek személyesen, elektronikus úton, postán vagy e-mailben (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.; e-mail: ).

A rendelet és a kézikönyv tervezete Pécs város hivatalos honlapjának (www.pecs.hu) A településképi arculati kézikönyv és rendelet módosítása menüpontjában érhető el.

Péterffy Attila

polgármester