Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Innovatív szemlélet és módszerek vállalkozásoknak-Tréning program K20 Kirakat

Innovatív szemlélet és módszerek vállalkozásoknak-Tréning program K20 Kirakat

2 alkalmas workshop sorozat pécsi vállalkozásoknak

INGYENES gyakorlatorientált képzéssel várja Pécs aktív és leendő vállalkozóit a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata K20 Kirakat vállalkozásösztönző programja és az INPUT program!

A 2 alkalmas workshop sorozat megismerteti a résztvevőkkel az innovatív vállalkozások szemléletét, módszereit és eszközeit, melyek segítségükre lehetnek abban, hogy induló vagy már aktívan működő vállalkozásként a leginkább vevő-, és piacigényekhez igazodó terméket/szolgáltatást kínálhassák.

  1. alkalom: 2022. október 20. csütörtök 9:00-13:00 óráig
  2. alkalom: 2022. november 10. csütörtök 9:00-13:00 óráig

Helyszín: IT HUB Pécs – Pécs, Király u. 15. 1. emelet

A workshop témái:

  1. alkalom:
  2. Validációs eszközök és megoldások – Egy jó ötletre lehet vállalkozást alapítani, de hogy sikeres lesz-e, azt nagyban meghatározza termékünk vagy szolgáltatásunk piacképessége, választott célcsoportunk és véleményük. Ezeket a tényezőket előzetesen felmérhetjük a validáció segítségével, ezáltal időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg.
  3. Vásárlói szokások – Ismerjük meg leendő vevőink szokásait és igényeit, hogy azokhoz igazíthassuk a termékünket, szolgáltatásunkat: A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek, ez segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

2. alkalom

  • Go-to-market – A sikerhez nem elég, egy tökéletesen kialakított termék. Az is kell, hogy a fejlesztésed erős piaci ismereti alapokra épüljön, és képes legyen bevételt termelni. Ezt a célt szolgálja a go-to-market stratégia, mely tartalmazza a célpiacra történő belépés, majd nyereséges működés tervét.
  • Árazási stratégiák – Milyen árazási stratégiát válasszunk a termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz? Mitől függ az ár? Egy termék vagy szolgáltatás árának meghatározása kritikus pont, ugyanis jelentősen befolyásolja egy vállalkozás sikerességét. Számos tényező figyelembevételével – mint a gyártási- és elosztási költségek, versenytársak, piaci pozicionálás – olyan ár stratégiát kell meghatározni, amely mellett maximalizálható a profit mértéke.

Tréner: Süvöltős László

Image 3

Süvöltős László a Simplegrow vezető tanácsadója, marketing- és üzletfejlesztési szakértő. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta.

Pályázz most és költözz be december 1-ével a karácsonyi szezonra a K20 Kirakatba, Pécs belvárosába! Várjuk az érdeklődőket a K20 Kirakat vállalkozásösztönző és mentorprogramba, mely során a pécsi belvárosban a K20 Kirakat üzlethelyiségben, 4 hónapig rendkívül kedvezményes bérleti díj ellenében tesztelheti vállalkozói ötletét, termékét, szolgáltatását. Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett pályázati programról részletesen a www.k20kirakat.hu oldalon lehetséges. Pályázati határidő november 02.

A részvétel pécsi vállalkozások, illetve vállalkozást tervezők részére INGYENES! A program a GINOP 3.1.3 projekt (INPUT program) keretein belül valósul meg, így a részvétel regisztrációhoz és nyilatkozathoz kötött.

A képzés maximum létszáma: 16 fő

Jelentkezés itt: https://inputprogram.com/esemeny/innovativ-szemlelet-vallalkozasoknak

Hivatalos oldal: https://www.facebook.com/k20kirakatpecs