Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Pécsett is elindítja globálisan vezető taxi-szolgáltatását a Bolt

Pécsett is elindítja globálisan vezető taxi-szolgáltatását a Bolt

Pécsett a Bolt utazások alapdíja 550 Ft, a kilométerdíj 350 Ft, és a percdíj 70 Ft lesz. Annak érdekében, hogy minél több pécsi megismerje és kipróbálja a Bolt szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 500 Ft-ot a Bolt áll az első három pécsi utazás árából. A felhasználók látni fogják az utazás előzetesen kalkulált árát az applikációban a fuvar megrendelésekor. Szolgáltatásaink február 3-án 14:00 órától lesznek elérhetőek a városban.

Az első hat hónapban a sofőrök jutalékmentesen dolgozhatnak a Bolt rendszerén keresztül, és egyéb kedvezményekkel is készül a cég. Ezáltal a Bolt új, kedvező pénzkereseti lehetőséget biztosít a pécsi sofőrök számára.

“Azért esett Pécsre a választásunk, mert a Dél-Dunántúl egyik leggyorsabban fejlődő megyeszékhelye egész évben számos rendezvénynek és kulturális eseménynek ad helyet, ráadásul Pécs egész évben nyüzsgő egyetemi város, így nagy igény van rá, hogy egy megbízható taxi szolgáltató biztosítsa a pécsiek és a városba látogatók mobilitását” – mondta Láng László a Bolt magyarországi Country Manager-e a pécsi nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég célja, hogy a 2022-es évben további magyar városokban is megjelenjenek a Bolt taxik, és minél többen letölthessék és használhassák a kényelmes és könnyen kezelhető Bolt applikációt, amikor fuvarra van szükségük.

A Bolt applikáció elérhető iOS és Android rendszeren keresztül.

A Boltról

A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. Jelenleg Európa és Afrika 45 országában és 400 városában több, mint 100 millió ügyfél veszi igénybe a Bolt szolgáltatását.

https://bolt.eu/hu/cities/pecs/