Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Közérdekű / Pécsett is magyar légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Pécsett is magyar légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Budapest, 2022. augusztus 30. – Ismét Magyarországra érkezik az Emirates toborzó csapata, hogy magyar munkatársakat keressen légiutas-kísérő csapatába. A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága szeptember elején két helyszínen, Budapesten és Pécsen rendezi meg toborzó nyílt napját, melyen minden érdeklődőt szívesen látnak.

Az elmúlt hónapok során több sikeres toborzást is tartott Magyarországon az Emirates, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig két helyszínen is megismétlik a nyílt napot:

  • 2022. szeptember 4-én 9 órától a budapesti Hotel President Budapest hotelben
  • 2022. szeptember 6-án 9 órától a pécsi Corso Hotel Pécs hotelben

A nyílt napon történő részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew. Ezen kívül csupán egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

Az Emirates-nél igazi multinacionális közegben dolgozhatnak a légiutas-kísérők, hiszen 160 különböző nemzetiséget képviselnek, köztük sok magyar is a légitársaságnál építi karrierjét. A dubaji légitársaság kiemelkedő karrierlehetőségeket ajánl a jelentkezőknek, kiváló képzési lehetőségekkel és a munkavállalóknak szóló kedvezmények széles skálájával. Komplex juttatási csomagot kínálnak, amely tartalmazza például az adómentes fizetést, a vállalat által biztosított ingyenes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, világszínvonalú egészségügyi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára. Az Emirates-hez felvételt nyerők világszínvonalú képzésben részesülnek a légitársaság hipermodern dubaji oktatóközpontjában.  

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, így a magyar utazók már heti 5 járattal repülhetnek Dubajba és tovább az Emirates hálózatán belül.