Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / PTE / Teddy Maci Családi Nap

Teddy Maci Családi Nap

Március 19-én játékos kórházzá alakul a PTE ÁOK Romhányi György aulája: nyolcadik alkalommal rendezi meg a Pécsi Orvostanhallgatók Egyesülete a Teddy Maci Családi Napot.

A Pécsi Orvostanhallgatók Egyesülete 2019-ben már a 7. alkalommal szervezte meg a Teddy Maci Családi Napot, majd azt követően sajnos hosszabb szünetre kényszerültek a járványügyi helyzet miatt. Jó hír azonban, hogy idén tavasszal ismét játékos kórházzá alakul a PTE ÁOK Romhányi György aulája, és újra megrendezhetik ezt a kedves és népszerű programot, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket.

A Teddy Maci doktorok segítségével a kicsik játszhatnak a Teddy-kórházban, a Teddy-műtőben, a Teddy-fogászaton és a Teddy-gyógyszertárban. Az érdeklődőket a Márkus Színház előadása is várja, részt vehetnek játékos vetélkedőkön, arcfestésen, valamint mentő-, tűzoltó- és rendőrautó megtekintésére is lehetőség nyílik.

„Mi a teendő vész esetén?” állomáson megtanítják a gyerekeknek a segélyhívó helyes használatát. A „Mondj egy Á-t!” állomásnál a fogápolásról lesz szó, egy óriás fogkefével lehet majd gyakorolni, hogyan kell alaposan fogat mosni, amiben a fogorvoshallgatók lesznek a segítségükre.

Az összes korosztálynak ajánlott „Sportmegálló” jó idő esetén az új épület mögötti füves területen lesz, ahol különféle ügyességi feladatokat, játékos vetélkedőket kell teljesíteni a pecsét megszerzéséhez.

Az állomásokon a résztvevők jutalompecséteket kapnak, amiket a kijáratnál lehet majd egyedi ajándékra váltani, ezzel is motiválva a gyerekeket, hogy minél több helyet látogassanak meg.

A belépés ingyenes.

Az esemény időpontja: 2022. 03. 19., szombat, 9-13 óra

Helyszín: 7624 Pécs, Általános Orvostudományi Kar, Sziget út 12., dr. Romhányi György aula

A szervezők szeretettel várnak kicsiket, nagyokat, és persze a plüssállatokat is!