Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Van egy jó pécsi szlogened?

Van egy jó pécsi szlogened?

Az itt élők, itt tanulók, ide látogatók kreatív energiáit is szeretné kiaknázni a város önkormányzata Pécs arculatának kialakításakor. Szlogenpályázatot hirdetünk, ahol a cél, hogy együtt, közösen mutassuk meg, mit jelent nekünk Pécs.

A pécsi önkormányzat Gazdaságfejlesztési Főosztálya 2021. januárjában Pécsett és országosan reprezentatív kutatást végzett Pécsre, mint márkára vonatkozóan. A kutatás eredménye képezi az alapját az új városmárkának és annak az új, átfogó arculatnak, amely hűen tükrözi majd Pécs értékeit és egyediségét úgy az itt élők, mint a turisták és a befektetők felé.

Ebbe a munkába most szeretnénk bevonni mindenkit, aki Pécsett él, vagy itt tanul, és fontos neki a város. Annak érdekében, hogy a pécsiek kreativitása is kellő hangsúlyt kapjon a közös munkában, Pécs önkormányzata pályázatot hirdet az új városi szlogen megalkotására.

Önkormányzatunk a pályázóktól olyan szlogenjavaslatokat vár, amelyek egyedi módon tükrözik Pécs különleges értékeit, legyen szó természeti kincsekről, épített környezetről, kulturális örökségről, vagy éppen egyedi hangulatról.

A pályázók fejenként egy javaslattal élhetnek, amelyet online formában, adatlap kitöltésével küldhetnek be. Semmiképpen nem mondtunk volna le a talán legkreatívabb korosztály ötleteiről sem, ezért a fiatalabbaknak is megteremtettük a részvétel lehetőségét – amennyiben a pályázó 16 év alatti, szülői hozzájárulás is szükséges a részvételhez.

A pályázat részletei az alábbi aloldalon elérhetők:

pecs.hu/szlogenpalyazat/

Mutassuk meg együtt a világnak, milyen kreatív energiák rejlenek a pécsiekben!

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata