announcement
Pécsi útfelújítások 2023Megnézem
Advent 2023Megnézem
Ismét Pécs egyik kultikus helye részesült elismerésben!
Kezdőlap / Élmények / Ismét Pécs egyik kultikus helye részesült elismerésben!

Ismét Pécs egyik kultikus helye részesült elismerésben!

Két év kihagyás után ismét átadták a Best of Budapest & Hungary díjakat, ahol nagy örömünkre az Eleven vinotéka & bár az Ország legjobb borbárja megtisztelő címet nyerte el.


Olyan kategóriában sikerült nyerniük, ahol vidéki vendéglátóhely korábban még nem győzedelmeskedett.
Az elmúlt pár év tele volt kihívásokkal, a covid, majd a bár költözése sok nem várt feladat elé állította a csapatot, de szerencsére a lelkesedés és összetartás átlendítette őket a nehézségeken.
Természetesen idén is sok újdonsággal készülnek: többek között a Művészetek és Irodalom Házával közösen felpezsdítik a belváros leghangulatosabb kertjét, Hild Music Garden néven új programsorozattal és különböző boros rendezvényekkel várunk mindenkit a nyári szezonban.

“A Budapest Week Publishing 30 éve minden évben – az utóbbi 2 éves szünetet leszámítva – megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, hogy kit tartanak a hazai szállodai-, vendéglátóipari- és egyéb szolgáltatási szféra legjobbjainak? A közvélemény kutatás internet alapú, nyílt közönségszavazással zajlik. Az így beérkezett szavazatok alapján, a kiadó szigorú ellenőrzésével ítéljük oda a több mint negyven kategória legjobbjainak járó oklevelet.”