Madáretetés télen - Az MME online előadása felelős madárbarátoknak
Kezdőlap / Élmények / Programok, rendezvények / Madáretetés télen - Az MME online előadása felelős madárbarátoknak

Madáretetés télen - Az MME online előadása felelős madárbarátoknak

Madáretetés télen – az MME online előadása felelős városlakóknak!

Szereted a madarakat? Etesd és támogasd őket felelősen és felkészülten!

A Magyar Madártani Egyesület online előadásán megtudhatod, milyen madarak töltik a városban a telet, és milyen lehetőségük van a természetes élelemszerzéshez.

Megismerkedhetsz az odúk fajtáival, és fény derül a helyes és jól időzített téli madáretetés trükkjeire, valamint a további, fontos teendőkre.

Időpont: 2021. november 9. 18:00
Hol? Zoom-platform, majd zárt, oktatási platformunkon nézhető vissza 30 napig a felvétel.
Jegyár 3500 HUF

Az előadóról: DR. BENEDEK VERONIKA előadó, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Manapság szerencsére sok emberben érik meg a vágy arra, hogy legalább egy kicsit visszataláljon a városból a természethez. Azonban az előttünk néhány generációval még élő tudás a természetről mára már kissé megkopott társadalmunkban, így ehhez az útkereséshez nem is olyan egyszerű iránytűt találni, mint első pillantásra gondolnánk. Segítünk vajon a madaraknak az etetéssel? Hogyan tudjuk megőrizni a természetet? A válasz végtelenül bonyolult és ugyanakkor egyszerű is. Azt tudjuk megvédeni, amit ismerünk. Ökológusként és az MME oktatási és kommunikációs munkatársaként ebben a megismerésben szeretnék segítséget nyújtani programjaink résztvevői számára.