Egy dinamikus, nyüzsgő borászat energiája, a pincében pihenő hordók meditatív kotyogása, a dűlőkről áradó zsongás és csiripelés, a távolban meg a villányi hétköznapok kortárs zajai –ez a sokféle impulzus élteti az étterem csapatát. Örömmel adják át mindezt a látogatóknak a gazdag baranyai táj kincseivel, az évszakok színeivel, az ezerszínű és ízes sváb konyha hagyományaival, családi borászataik szívvel és nagy gondossággal készített boraival együtt.
Bicsár Attila séf, borászaik és az étterem csapata két borvidéken átívelő gasztronómiai utazásra invitálják vendégeiket, a villányi vörösborok mellett tokaji pezsgőkkel és száraz borokkal, regionális ízekkel, minden feszengéstől mentes, idilli nyugalomban.
Nyitvatartás
hétfő-kedd: zárva
szerda: 10:00-22:00 (borfalatok 18:00 óráig)
csütörtök-szombat: 10:00-22:00 (az étterem délben nyit)
vasárnap: 10:00-16:00 (az étterem délben nyit)