Diák Vagyok

PÉCS EGYETEME: A PTE

A Pécsi Tudományegyetem Magyarország legelső egyeteme, amelynek létrehozását Nagy Lajos király kezdeményezte 1367-ben. Napjainkban a PTE hazánk egyik legnevesebb intézménye, ahol tíz karon zajlik magas színvonalú oktatás és kutatás.

A Pécsi Tudományegyetem az ország egyik legjelentősebb kutatóegyeteme, hatalmas szakmai kutatói bázissal.  Az egyetemi karokon 21 doktori iskola működik, melyek a tudomány és a művészetek széles spektrumát ölelik fel.

Pecs Pte Diplomaoszto

Pécsiként érdekel a Vásártér jövője? Akkor mondd el Te is a véleményed!Folytatódik a város fejlesztése a 2021-2027-es európai uniós időszakban is a Terület- és Településfejlesztési program keretében. 🚀 Hosszútávú célunk, hogy még zöldebbé és élhetőbbé tegyük Pécset! 💚 A kezdeményezés részeként a Vásártér átalakítására kerül sor.A végleges döntésekből természetesen a pécsiek sem maradhatnak ki. Egy lakossági véleménybörze keretén belül szeretnénk megtudni, hogy milyen fejlesztéseket tartanál fontosnak és szerinted milyen új funkciókkal gazdagodhatna a Vásártér kínálata.Fontos, hogy megismerjük a Te véleményedet is, ezért kérjük, hogy töltsd ki a kérdőívünket, amit a kommentek között találsz! 👇 See MoreSee Less
View on Facebook