Befektető vagyok

PÉCS AZ ÖN HELYE

 

Pécs, Magyarország ötödik legnagyobb városa, egyben a Dél-Dunántúli Régió gazdasági, egészségügyi, tudományos, oktatási és kulturális központja.

A város tudatosan törekszik arra, hogy örökölt és szerzett vívmányait hatékonyan gyarapítsa, ebben a törekvésben pedig a város és térsége gazdasági fejlődése kulcsfontosságú.

Az elmúlt időszakban a gazdasági infrastruktúra és a befektetők vonzása új szintre lépett a városban: a meglévő, tőketelepítésre alkalmas ipari parkok mellett nemcsak belterületi ingatlanok alkalmasak a vállalkozások befogadására. Mindezt hangsúlyosan segíti és szolgálja a város kiváló megközelíthetősége, magas színvonalú és mobilis oktatási rendszere, élményekben gazdag kulturális kínálata, jól kiépített közműrendszere, a beszállítói szerepre felkészült helyi vállalkozások nagy száma, nem utolsó sorban pedig a helyi iparkamara, a Pécsi Tudományegyetem és a város önkormányzatának partneri együttműködési szándéka az érdeklődő befektetőkkel.

A település mindig is az eltérő kultúrák és társadalmak gyűjtőpontja volt, a város formálásában pedig az ide érkezők tevékeny szerepet vállaltak.

Pécs az Ön helye! Formálja Ön is!

Péterffy Attila

Pécs polgármestere

Széchenyi Tér

PÉCS: YOUR CITY TO INVEST IN