Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kalandok a középpontban – Találj ismét célba a Mandulás-ligetben!
Kezdőlap / Események / Kalandok a középpontban – Találj ismét célba a Mandulás-ligetben!

Kalandok a középpontban – Találj ismét célba a Mandulás-ligetben!

Készülj egy felejthetetlen, játékos napra a Mandulás-ligetben, ahol a célbatalálás és az ügyesség kerül a középpontba! Szeptember 7-én délután 14:00 órától várunk mindenkit egy különleges programokkal teli eseményre, ahol a természetben mérheted össze tudásodat és ügyességedet.

Programok:

  • 🏹 Íjászat és távollövő verseny íjjal: Egész napos íjászati vár mindenkit, aki kipróbálná magát ebben az ősi sportban! Az izgalmas távollövő versenyen lődd el a legmesszebbre a nyilaidat, és küzdj az első helyért, ahol ajándék sütizést nyerhetsz a Misina Cafe-ban. A versenyt a Megyer Követői Íjász Egyesület szakértői koordinálják.
  • 🥏 Disc golf pálya: Próbáld ki az ügyességedet egy erdei frizbi-golf pályán! Vajon ki tudja a legjobban célba juttatni a korongot a fák között?
  • 🛩️ Kisrepülő landolópálya: Kilőheted saját hungarocell repülődet, és kiderül ki tudja a legpontosabban landoltatni a kisrepülőt a kijelölt pályán.
  • 🎯 Babzsák célbadobás: Vegyél részt ebben a vidám és pörgős játékban, ahol csapatban vagy egymás ellen is játszhattok! Ki lesz a legpontosabb a babzsákokkal? Kiváló szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Gyere el és tölts el egy vidám délutánt a Mandulás-liget csendes, nyugodt környezetében! Ez a program kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a szórakozásra.

📅 Időpont: 2024.09.07., 14:00-19:00
📍 Helyszín: Mandulás-liget