A szorongásmentes konyha dilemmái a piactól az asztalig, avagy egy (kötetlen?) beszélgetés a Magyar Superfood és Az elég jó konyha szerzőivel
Régi barátok és gasztrokultúr-harcostársak érkeznek hozzánk, hogy együtt jól kibeszéljük a fenntartható-egészséges-finom élelmiszer halmazok metszéspontjának adott esetekben bizony némi bűntudattal terhelt / spékelt elemeit. A beszélgetés után nem garantáljuk hogy a hallgatóság a spanyol viasszal a zsebében távozik majd, újabb fejfájást okozó dilemmákra, dezinformáció tisztázó tudományos tényekre azonban mérget vehet.
Résztvevők:
Szabó Adrienn klinikai dietetikus, a Magyar Superfood című könyv szerzője, a Reggeli étterem állandó szakmai tanácsadója,
Bertényi Gábor pszichológus, környezetgazdász, az Agri Kulti alapítója, Az elég jó konyha című könyv társszerzője,
és
Felcser Dávid a Reggeli étterem társtulajdonosa, önjelölt fenntarthatósági szakértője
***************************
A projekt az Európai Unió „Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” (CERV) programjának támogatásával valósul meg. Az Európai Bizottság támogatása nem jelenti a projektben megvalósított tevékenységek tartalmának jóváhagyását, amely kizárólag az azt megvalósítók álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű felhasználásáért.