“Mennyei ízekkel várlak! Különleges, fair trade, bio alapanyagokból készülnek a táblás csokoládék, melyek kóstolásával megismerheted a különböző országokban termett kakaóbabok sajátos ízvilágát. Egyedi, saját recept alapján készítem bonbonjaimat: Beriolette, Whisky, Pálinka-szonett, Ristretto és még számos, mind kóstolásra érdemes. A Londoni Csokoládé Akadémia nemzetközi versenyén Mézes-füge bonbonomat bronzéremmel minősítették.
Folyamatosan tanulok és kísérletezem, így a kínálat is egyre bővül, pl. tökmagos tábla, tej-, és étcsokoládés mogyorókrém stb. Télen-nyáron kérhetsz csapolt forró csokit. Egy finom kávé mellé islert és macaront is választhatsz. Megrendelésedre tükörglazúros mousse tortát is készítek! Családoknak, baráti társaságoknak ajánlom a bonbonkészítő workshopot (előzetes bejelentkezéssel).
A panorámaablakon keresztül megfigyelheted a Lego, Rubik-kocka, cipő, kisautó, mozdony, focilabda, hegedű, vonalzó, metszőolló stb. készítését – természetesen mind-mind csokiból, ami lehet, fehér, ruby, tej vagy ét!”