Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Felhívások, pályázatok
Kezdőlap / Városi élet / Felhívások, pályázatok

Felhívások, pályázatok

K20 Kirakat

 

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. közös vállalkozásösztönző projektje. A sikeres pályázó egy belvárosi üzlethelyiségben 4 hónapig rendkívül kedvezményes bérleti díj ellenében tesztelheti vállalkozói ötletét, termékét, szolgáltatását, de ez nem minden: jelentős kommunikációs támogatást és mentori segítséget is kap. További részletek

Pályázati felhívás a Kodály Központ termeinek használatára

 

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a pécsi civil szervezeteknek a pécsi Kodály Központ termeinek használatára. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azon szervezetek, amelyek az elmúlt években még nem nyújtottak be nyertes pályázatot.

 

A pályázatokat 2021. november 22-ig kell benyújtani (2022. január 12-tól 2022. december 12-ig tartó időszakra vonatkozóan) elektronikus formában a e-mail címen, illetve a Kodály Központot üzemeltető Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. számára postai úton is: Pécs, H-7603 Pécs, Pf.: 27.

 

A pályázati adatlap és mellékletei letölthetők a gov.pecs.hu (Közérdekű adatok / II. / 11.), weboldalról. A pályázattal kapcsolatos bővebb információkkal Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken (E-mail: , telefon 72/533-940).

Kíváncsiak vagyunk Pécs lakóinak véleményére!

Mondja el Ön is, hogy mit gondol Pécs jövőjét érintő tervekről!

Országos pályázatfigyelő