Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Csorba Győző Könyvtár
Kezdőlap / Értékeink, kultúra / Könyvtár / Csorba Győző Könyvtár

Csorba Győző Könyvtár

A Csorba Győző Könyvtár hat fiókkönyvtárral (Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Csipkefa Gyermekkönyvtár, Minerva Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár) és három KönyvtárPonttal (Kistamás Gyula KönyvtárPont, Kossuth KönyvtárPont, Pécsbányai KönyvtárPont) áll a pécsi olvasók rendelkezésére.

Pécs lakossága mellett a Csorba Győző Könyvtár Baranyai Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszerén (röviden: BKSzR) keresztül a megyében összesen 285 település olvasóinak biztosítja a kulturális esélyegyenlőség lehetőségét a legkorszerűbb könyvtári és információs szolgáltatások elérhetővé tételével. Az 1-es és 2-es könyvtárbuszokon az érdeklődők adatbázisokat, könyvtári katalógusokat érhetnek el, illetve kérésre a Tudásközpont több mint egymillió dokumentumából is választhatnak.

Pécs város fiókkönyvtárairól bővebb információk olvashatók a Csorba Győző Könyvtár honlapján.

Beiratkozás:

A beiratkozást követően az olvasó nemcsak a Tudásközpont, hanem – külön regisztrációt követően – a Csorba Győző Könyvtár és a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózatának szolgáltatásait is igénybe veheti.