Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Frank Adél Márkabolt
Kezdőlap / Tervezd meg / Ajándékok / Manufaktúrák / Frank Adél Márkabolt

Frank Adél Márkabolt

A Vasarely díjjal is kitüntetett tervező Frank Adél alkotásainak exkluzív, kiváló minőséget és kreativitást képviselő prémium márkaboltja.

Kollekciói azoknak szólnak, akik számára izgalmas a tradíció és a modernitás, a kulturális örökség és az innováció művészi ötvözése. Ruhái elegáns és extravagáns elemek elegye, sok divattörténeti utalással, kifinomult kézműves technikával.

A kollekciók a környezettudatos szemlélete eredményeként hosszú évekre szólnak, egyszerre teremtve értéket és kényelmet. Míg személyre szóló tervezésű, méretre készített ruhái milliméter pontossággal emelik ki viselőjük előnyeit.

A tervezőnek közel 50 bemutatója volt az elmúlt években Párizs, London, Moszkva, Budapest, és a szülővárosában, Pécsen. E rendezvények helyszínei nagykövetségek, divatkiállítások, neves galériák, múzeumok és belvárosi főterek voltak. A kollekciókat modellek mellett színművészek, balett táncosok, transzvesztita dívák mutatták be, nonkonformista módon egyensúlyozva a „Sikk és Sokk”, Prestige és provokáció között.

A Frank Adél Márkabolt falait a művésznő saját festményei díszítik. Továbbá 2018-ban jelent meg Mary Bride színre lép címmel első könyve.

Márkaboltunk kínálata:

  • Haute couture ruhák
  • Méretre készítés (előre egyeztetett időpontban)
  • Pret a Porter kollekciók és azok méretre igazítása
  • Táskák
  • Ékszerek
  • Festmények
  • Mary Bride színre lép című Frank Adél krimi

„Több mint 20 éve tervezek és készítek ruhákat egyedi méretre. Azt kell mondanom, hogy néha nagyobb cél számomra önbizalmat adni a nőknek, mint a divatbemutatóimra kollekciót tervezni. Mind nagyon eltérőek vagyunk: van, aki azt szeretné, hogy a ruha tökéletesen álljon vagy, hogy években és kilókban legyen mérhető a változás. Célom, hogy aki számára tervezek szépnek, csodálatosnak, és egyedinek érezze magát.” – Frank Adél