Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Az innováció fontosságáról rendez workshopot a FIVOSZ Baranya Megyei Szervezete

Az innováció fontosságáról rendez workshopot a FIVOSZ Baranya Megyei Szervezete

Pécs, 2023. május 10. – Fókuszban az innováció címmel hirdetett ma vállalkozásfejlesztési workshopot a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) Baranya Megyei Szervezete Pécsen. A sajtótájékoztatón bemutatkozott a szervezet nemrégiben kinevezett új elnöksége, melynek tagjai ismertették a helyi vállalkozások segítésére megfogalmazott programjukat.

Tisztújításra került sor a közelmúltban a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Baranya Megyei Elnökségében. A szervezet új vezetőségi tagjai a mai napon Pécsen megrendezett sajtótájékoztatójukon mutatkoztak be, egyúttal ismertették a FIVOSZ helyi tagságát tömörítő vállalkozókat segítő elképzeléseiket. Az újonnan megválasztott Baranya megyei elnök, Mrázik Csaba a meghívottaknak elmondta:

„A FIVOSZ Baranya megyei elnökségének célja, hogy teret adjon a fiatal helyi vállalkozóknak az egymással történő kapcsolattartásra. Arra bíztatom a fiatal cégtulajdonosokat, hogy éljenek a hasonló lehetőségekkel, hiszen ezek gyümölcsöző együttműködéseket eredményezhetnek. A folyamatos innovációra törekvést pedig elengedhetetlennek tartom minden, a cége fejlődését szem előtt tartó vállalkozó számára.”

Az FIVOSZ Baranya Megyei Szervezetének további elnökségi tagjai dr. Csizmadia Péter és Vavika Tibor alelnökök, akik munkájuk céljául az új helyi vállalkozói generáció tagjainak egymással való megismertetését, összekovácsolását tűzték ki.

Az elnökség egyúttal bejelentette, hogy Fókuszban az innováció címmel gondolatébresztő workshopot szervez fiatal helyi cégvezetők számára, ahol ismert és sikeres vállalkozók mesélnek majd az innováció szerepéről és fontosságáról a cégépítésben.

Az esemény előadói, akik személyes történeteik megosztását követően a résztvevők kérdéseire is válaszolnak:

Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója, a Budapest Park társtulajdonosa;

Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, mesterséges intelligencia és robotika szakértő;

Mészáros Fülöp, az M Profood Zrt. tulajdonosa.

Időpont: 2023. május 25

Helyszín: 7773 Villány, Batthyány u. 15. Bock Hotel Ermitage, konferenciaterem

Programterv:

13:15 – 14:00: Érkezés és regisztráció

14:05 – 14:10: Mrázik Csaba köszöntője

14:15 – 17:00: előadások

17:00 – 18:00: kerekasztal beszélgetés a három előadóval, moderátor: Mrázik Csaba

18:00 – : networking, borkóstoló, állófogadás vacsorafalatokkal

Jegyvásárlás: https://fivosz.hu/

A FIVOSZ célja, hogy segítse a fiatal vállalkozók munkáját és fejlődését, egy olyan vállalkozói réteg megteremtését, amely sikereket ér el a cégépítésben hazánkban és külföldön egyaránt. Az üzleti fejlesztés mellett a kapcsolatépítés fontosságára és az egymással való kommunikáció üzletmenetet elősegítő szerepére helyezi a hangsúlyt tagjai körében az országos hálózattal rendelkező szervezet.