Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Ipar utcai körforgalom aszfaltozása

Ipar utcai körforgalom aszfaltozása

A TOP-6.1.3-15-PC1-2016-00002 azonosítószámú, Új pécsi vásárcsarnok megépítése tárgyú projektben a vállalkozó aszfaltozási munkákat (kopóréteg fektetést) végez az Ipar utcai körforgalomban, illetve annak környezetében. A munkálatokat – a Vásárcsarnok szombati kiemelt forgalmára tekintettel – 2022. március 6-án, vasárnap reggel 5:00 óra és este 22:00 óra között végzik, teljes útlezárás mellett.

A gépjárművezetők számára fontos információ, hogy a munkálatok miatt a BIOKOM Nonprofit Kft. Ipar utcai parkolóját is lezárják, így ott sem a behajtás, sem a kihajtás nem lesz biztosított a lezárással érintett idősávban.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy 2022. március 6-án 5:00 – 22:00 óra között az aszfaltozási munkálatokkal érintett területen fokozott körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek.

A munkálatok ideje alatt nem lehet a felüljáróról, a Batthyány utcából, a Kálvin utcából és a Bajcsy-Zsilinszky utcából az Ipar utcába kanyarodni, ezért az érintett autóbuszjáratok március 6-án terelőútvonalon tudnak közlekedni:

3,6,8 és 130-as járatok: Bőrgyár – Árpád felüljáró – Nagy Lajos király útja – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca.

103-as vonal: Bőrgyár – Árpád felüljáró – Nagy Lajos király útja – Bajcsy-Zsilinszky utca/Kálvin utca csomópontban visszafordulás a Bajcsy-Zsilinszky utcába – Vásárcsarnok.

A megállóhelyeket az ideiglenes változtatás nem érinti, azonban kisebb késések előfordulhatnak az érintett járatokon.

Kérjük a pécsiek megértését és türelmét.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata