Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Baba-és gyerekholmi börze

Baba-és gyerekholmi börze

2022.08.19.

A Pécsimami és a PVH idén két baba-és gyerekholmi börzével is segíti a gyermekes családokat a tanévkezdés terheinek enyhítésében.

A börzék 2022. augusztus 28-án (vasárnap) 7.00 – 10.00 óra között, majd szeptember 4-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között kerülnek megrendezésre az új Vásárcsarnoknál.

A börzére látogatókat mindkét alkalommal több, mint száz árus várja és a bolti ár töredékéért cserélhetnek gazdát a feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekruhák, tanszerek, játékok és babakellékek.

A Pécsimami felmérést végzett olvasói körében a börzével kapcsolatos igényekről, az 517 válaszadó 76%-a nyilatkozott úgy, hogy a börzéken eladóként és vásárlóként is szeretne megjelenni.
A szülők továbbra is a vasárnapi napot tartják ideálisnak a börzék megrendezésére, de közel fele-fele arányban voksoltak a reggeli, vagy a délutáni időpontra. Hasonlóan megoszlottak a vélemények arról, hogy augusztusban, vagy szeptemberben érdemes megtartani a tanévkezdést segítő vásárt.

A szervezők az idei két időponttal szerettek volna lehetőséget teremteni arra, hogy mindenki a számára legkényelmesebb formában vegyen részt az eseményen.

A leendő vásárlóknak készült ez az űrlap, ahol megírhatják az eladóknak, hogy mit vásárolnának szívesen gyermeküknek. Ha ezt megteszik és  bármelyik börzén az első 100 látogató között érkeznek a helyszínre, garantált ajándékcsomagot vehetnek át. 

Mindkét börze szabadtéri, így ha kétes az időjárás, az űrlap kitöltőit e-mailben értesítik a szervezők arról, hogy az esőnapra (szeptember 11.) halasztják-e a programot.

A belépés ingyenes, bővebb információ a Pécsimami  és a PVH weboldalán található.