Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / #felújítás

#felújítás

Befejeződött a Hét Színvirág Bölcsőde felújítása

Befejeződött a Hét Színvirág Bölcsőde felújítása

Lezárult a TOP-6.2.1-19-PC1-2020-00002 azonosító számú, „Hétszínvirág Bölcsőde felújítása” tárgyú projekt kivitelezése. A gyermekgondozás és -nevelés minőségi alapokon nyugvó biztosítása kiemelkedő fontosságú a város fejlődése és jövője szempontjából. A Hétszínvirág Bölcsőde fejlesztésével az volt a célja a városvezetésnek, hogy egy olyan pozitív és támogató környezetet teremtsen a keleti városrészben élők számára, ahol a bölcsődés korú gyermekek fejlődése biztosított, és ahol a szülők is biztonságban tudhatják őket.
Misina Családi Nap

Misina Családi Nap

A Misina TetőPont családi napon bárki meghódíthatja a természetet, kipróbálhatja az új sporteszközöket, akár az ebike-okat is, felfedezheti a játszóteret és a fitness parkot. Aki a sok mozgás után kicsit csendesebb szórakozásra vágyik, kézműves foglalkozásokon engedheti szabadjára kreativitását.
Befejeződött az új Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ épületének fejlesztése az Anikó utcában

Befejeződött az új Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ épületének fejlesztése az Anikó utcában

Pécsett és térségében a szociális szakmai feladatvégzés humán feltételei megfelelőek, ugyanakkor a szolgáltatásokhoz kapcsolódó infrastrukturális körülmények mindenképpen modernizációt igényelnek. Ezért is jó hír, hogy lezárult a TOP-6.6.2-16-PC1-2018-00002 azonosító számú, Család- és gyermekjóléti szolgálat és központ fejlesztése tárgyú projekt megvalósítása, amely által az ECSGYK központi részlege és a kertvárosi részlege is az Anikó utca 1. szám alatti ingatlanba költözik.