Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Felhívás: keresik a Janus Pannonius Múzeum vendéglátóegységének új bérlőjét

Felhívás: keresik a Janus Pannonius Múzeum vendéglátóegységének új bérlőjét

Online licitre nyílott lehetőség Pécsen. Az új egység kerthelyiséggel a Régészeti Múzeumban kap helyet. A részletekről a pécsi önkormányzat tájékoztat.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata hozzájárulásával a Janus Pannonius Múzeum licit útján kívánja 5 + 5 évre bérbe adni a Széchenyi tér 12. szám alatti (hrsz.: 18349) múzeumként működő ingatlan (a Régészeti Múzeum) épületében kialakított 100,62 négyzetméter nagyságú vendéglátóegységet 500 négyzetméteres kerthelyiséggel 465.000 forint/hó bérleti díj + áfa induló licitáron.

A bérlő a bérleti díjon felül az egység kialakításával kapcsolatos, valamint a bérbeadás érdekében és során felmerülő költségeket vállalni köteles. A helyiséget a hozzátartozó kerthelyiséggel a liciten részt vevők között a legmagasabb bérleti díjat ajánló személy részére adják bérbe.

A további lényeges információkat a részletes felhívás tartalmazza.

A részvétel feltétele, hogy a regisztráló a nettó éves bérleti díj 10 százalékának megfelelő összeget ajánlattételi biztosíték jogcímén átutalja Janus Pannonius Múzeum 10024003-00339533 számlájára, valamint a felhívásban szereplő dokumentumok határidőre történő benyújtása. Az utalás közleményébe szükséges a résztvevő nevének és az ingatlan címének (Pécs, Széchenyi tér 12.) megjelölése. Az átutalt ajánlattételi biztosítékot a nyertes részére az óvadék összegébe számítják be, egyéb esetben visszautalják. Az ajánlattételi biztosíték a nyertesnek nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll, ajánlatát visszavonja, nem tartja fenn, a szerződést a felhívás ellenére nem köti meg.

Az ajánlattételi biztosíték megfizetésének határideje: szeptember 12.
A részletes felhívásban szereplő dokumentumok benyújtási határideje: szeptember 4., a Janus Pannonius Múzeum Titkársága (7621 Pécs, Káptalan u. 5. emelet) Pásztor Andrea nevére címzett borítékban. A borítékra írják rá: vendéglátóegység.

Részletes információ kérhető itt: Janus Pannonius Múzeum 7624 Pécs, Káptalan utca 5.
Kapcsolattartó: Pásztor Andrea | telefon: 06 30 566 9740 | e-mail:
Flórián Judit | telefon: 06 20 566 2165 | e-mail:

A LICIT IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 15., 9 ÓRA – SZÉCHENYI TÉR 1. II. EMELET 203. SZOBA

A kiíró fenntartja a jogot, hogy mindennemű jogi és/vagy anyagi következmény nélkül a felhívást módosítsa, visszavonja vagy a liciteljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.