Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Gázvezeték-javítás

Gázvezeték-javítás

Augusztus 8-ától gázvezeték-javítást végez az E.ON Pécsett, a Táncsics Mihály utcában. A munkák két ponton érintik az utcát, emiatt félpályás útlezárás lesz az Árnyas úti és a Rakéta utcai kereszteződésben is. A lezárások miatt az Árnyas út és a Rakéta utca érintett szakasza zsákutca lesz, behajtani mindkét utcába csak a Siklósi út felől tudnak az autósok.

A munkák augusztus 8-án, hétfőn reggel 8 órakor kezdődnek és várhatóan 17-én, szerda délután fejeződnek be. Az útburkolatot újraaszfaltozva adják át a forgalomnak a szakemberek.

A munkálatok a menetrend szerinti autóbusz-közlekedést is érintik.

Az érintett 22, 23, 23Y és 24-es járatok terelőútvonalon közlekednek. A részletek a http://www.tukebusz.hu/tartalmak/Forgalmi_tereles_gazuzemzavar-elharitas_miatt_az_Arnyas_uton_2022_augusztus_8-atol

honlapon találhatók.

A gázvezeték javítással érintett utcák (Akác u; Árnyas u; Árnyas liget; Erdély u; Málomi út; Rakéta u; Siklósi út; Szövetség u; Táncsics M. u) egyes szakaszain élő ügyfeleinknél augusztus 11-én, csütörtökön gázszünetre kell számítani, a részletekről az érintett lakosokat előzetesen kiértesítjük.

Az E.ON gázhálózati szakemberei ezúton is köszönik az arra közlekedők és az ott élők fokozott figyelmét, megértését és türelmét!

2022.08.04.