Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Közérdekű / Hibajavítás a Hungária utcában – vízzavarosodás is előfordulhat

Hibajavítás a Hungária utcában – vízzavarosodás is előfordulhat

Sérült szennyvízaknákat javít a Hungária utca – Kóczián Sándor utca – Jászai Mari utca – Nagy Jenő utca csomópontban január 25-től a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. A munkálattal egy időben a Hungária utca – Nagy Jenő utca találkozásánál lévő, 300 mm átmérőjű ivóvízhálózati tolózár cseréjét is elvégzik a szakemberek.

A várhatóan február 1-ig tartó munkálatok félpályás útzár mellett zajlanak. Ez idő alatt a Hungária utca déli sávja a csomópontnál nem lesz járható, a kétirányú közlekedés azonban sávszűkület mellett, jelzőlámpás irányítással biztosított lesz.

A Jászai Mari utca a Garay utca felől, a Kóczián Sándor utca pedig a Hungária utca felől lesz egyirányú. Kérjük az arra közlekedőket, figyeljék a kihelyezett táblákat, útjelzőket!

A tolózár cseréjével járó megváltozott vízirány miatt január 25-én és 26-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Tüzér utca – Honvéd utca vonaltól keletre egészen a 48-as térig, illetve az Aradi vértanúk útjától délre a Mártírok útja – Nyírfa utca sávig tartó területen.

A megszokott, kiegyensúlyozott vízminőség ezt követően gyorsan visszaáll. A szolgáltató javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet, és amennyiben a víz zavarosodását észlelik, kerüljék a gépek használatát!

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. köszöni a lakók és a közlekedők türelmét, megértését, amellyel hozzájárulnak a munkálatok gördülékeny megvalósulásához!

Vizzavarosodas Belvaros I Zona 1

2022. január 24.

TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.