Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Kezdőlap / Hírek / PTE / Ismét Prof. Dr. Szécsi Gábort nevezték ki a PTE KPVK dékánjává

Ismét Prof. Dr. Szécsi Gábort nevezték ki a PTE KPVK dékánjává

Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara jelenlegi dékánját a Kari Tanács egyhangú támogatásával további négy évre a kar dékánjává nevezte ki Prof. Dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora. Dr. Szécsi Gábor 2023. január 1-től kezdi meg új dékáni ciklusát. 

A PTE rektorának döntése értelmében 2023. január 1-től Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár, dékán tölti be további négy évig a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékáni pozícióját. Prof. Dr. Miseta Attila rektor a PTE KPVK Kari Tanácsának egyhangú támogatásával nevezte ki Dr. Szécsi Gábort a kar vezetőjévé.

Dr. Szécsi Gábor 2018 óta vezeti az intézményt. Dékáni ciklusa alatt számos új szakkal gyarapodott a kar képzési kínálata, és megerősödött a KPVK pécsi képzőhelye is. A PTE KPVK-t jelenleg a régió és az ország legerősebb alsófokú pedagógusképző intézményei között tartják számon.

Kép forrása: pecsma.hu