Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Javítást végez az E.ON

Javítást végez az E.ON

2022.08.18.

Gázvezeték javítást végez az E.ON Pécsett az Alsómalom utcában, a 6-os és 58-as főút kereszteződésében az Árkád bevásárlóközpont mellett.

Az augusztus 8-án indult munkálatok következő fázisában a forgalmi rend módosítás szükséges, augusztus 18. – augusztus 25. között a jelzőlámpás kereszteződésbe érkezőknek minden irányból számítaniuk kell egyes sávok megszüntetésére, illetve a sávok módosítására.

Ebben az időszakban a Somogyi Béla utcába csak az 58-as főút felől érkezők hajthatnak be, erre a 6-os főút felől érkezőknek nem lesz lehetősége. A Szigetvár felől Budapest irányába tartó autósoknak számítaniuk kell rá, hogy a 6-os főút ezen szakaszán egy sáv áll majd rendelkezésükre.

A munkálatok a menetrend szerinti autóbusz közlekedést nem érintik, ugyanakkor a gyalog közlekedőknek az Alsómalom utcai autóbusz-megálló és az autóbusz-pályaudvar közötti gyalogátkelőhelyen időszakos korlátozásokra kell számítaniuk.

Ezt követően, az augusztus 29-i héten kerül sor a burkolat végleges helyreállítására, az eredeti állapotnak megfelelően, ezekben a napokban a forgalmi rend is változhat a munkálatok előrehaladtával, kérik az autósok fokozott figyelmét.

A munkálatok teljes körű befejezése a szeptember 1-i iskolakezdésig megtörténik.

Az E.ON gázhálózati szakemberei ezúton is köszönik az arra közlekedők fokozott figyelmét, megértését és türelmét!