Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Magyar Triatlon Díjátadó Gála 2024

Magyar Triatlon Díjátadó Gála 2024

Törökbálinton tartotta meg az idei Magyar Triatlon Díjátadó Gálát az országos szövetség. Az eseményen az Aquakid versenyzőktől, az Év sportolóin át, egészen a 80+ kategóriáig bezárólag díjazták a legjobbakat. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola versenyzői és edzői közül 21 fő kapott díjat, valamint az Összetett egyesületi pontversenyben elért második, az Elit egyesületi pontversenyben elért harmadik és a Para-egyesületi pontversenyben elért első helyezésért járó serleget is átvehették a pécsi triatlonosok.

A Magyar Triatlon Szövetség díjátadó gáláján 14 kategóriában 377 db serleget, 120 db aranyjelvényt, 270 db oklevelet, 93 db „A jövő triatlon versenyzője” tornazsákot és 12 db Aquakid éremtartót adtak át, Törökbálinton a 2023-as év eredményei alapján.

Kiemelkedő eredmény a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola Triatlon szakosztálya életében az Összetett egyesületi pontversenyben elért második, az Elit egyesületi pontversenyben elért harmadik, valamint a Para-egyesületi pontversenyben elért első helyezés. A serlegeket a díjátadó gálán vehették át az egyesületek képviselői.

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola egyéni díjazottjai:

Év Edzője Para és Felnőtt Kategória Duatlon és Triatlon: Tóth Szilárd

Év Sportolója Duatlon: Soós Gergő

Év Parasportolója Duatlon és Triatlon: Mocsári Bence

További díjazottak: Draxler Alexia, Kiss Viktória, Molnár Bea, Márkus Noel, Rankasz Bora, Zömbik Anna, Maróti Vilmos, Dr. Pálinkás Tünde, Dr. Thassy Tíra, Tomozi Zsófia, Bicsák Bence, Sárszegi Noémi, Bódis Gréta, Éreth Máté, Fehér Tibor, Halász Jakab, Ziener Zalán, Makkos Szabolcs