Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Munkahelyi kedvenc – kedvenc munkahely

Munkahelyi kedvenc – kedvenc munkahely

2022.08.22.

Újabb szereplővel bővült a kutyabarát munkahelyek tábora: a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a cég munkavállalóihoz tartozó házi kedvencek előtt is kaput nyitott, otthonosabb, kellemesebb munkahelyi légkört biztosítva a dolgozóknak és kutyusoknak egyaránt.

A szolgáltatónál folyamatosan dolgoznak azon, hogy az anyagi juttatások mellett olyan lehetőségeket kínáljanak munkatársaiknak, amelyek megkönnyítik, színesebbé teszik a mindennapjaikat, és segítik a társaság iránti elkötelezettséget. Így született meg a házi kedvencekkel való munkába járás lehetősége: a munkavállalókkal történt egyeztetés és szabályok kidolgozása után lehetővé vált, hogy akinek munkaköre engedi, alkalmanként kutyusával együtt érkezzen a munkahelyre, és végezze feladatait.

Kutatások szerint az irodai kutyatartás nem csak a gazdája közelségét érző kisállatra, hanem a munkavállalókra is pozitív hatással van; az állatok jelenléte nyugalmat ad, csökkenti a stresszt és növeli a kreativitást.

Az első kutyabarát hetek tapasztalatai biztatóak: a kutyusok érkezése derűsebbé teszi a légkört. Az egymáshoz közel állók (vagy ülők) jelenléte mindenkire jó hatással van, a munkahelyi kedvencekké váló kisállatok nagyban segíthetik a kedvenc munkahely élményének átélését.

2022. augusztus 22.

TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.