Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Országos bajnok a férfi elit váltó

Országos bajnok a férfi elit váltó

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola Márkus Noel, Soós Gergő Gyula és Péter Benedek összeállítású váltója az elit kategória országos bajnoka lett a pécsi Triatlon Utánpótlás és Váltó Országos Bajnokságon. A Fehér Tibor, Mocsári Bence és Kovács Márton Soma alkotta pécsi csapat szintén az elit kategóriában indult, de Fehér Tibor bukása miatt a váltó nem ért célba. Az elit nők küzdelmében Bonecz Boglárka, Kiss Viktória és Sárszegi Noémi (PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola) a harmadik helyen zárt.

Két férfi váltó képviselte a házigazda PSN Zrt. – Pécsi Sportiskolát elit kategóriában a hétvégi Triatlon Utánpótlás, Váltó és Para Országos Bajnokság és Olimpiai Reménységek Versenyén. Az egyik csapat első tagja, Fehér Tibor kerékpárral esett, így a tavalyi bajnok Mocsári Bence és Kovács Márton Soma nem tudott versenyezni vasárnap. Viszont a tavalyi győztes csapat harmadik tagja, Péter Benedek, a szombati abszolút és U23-as győzelem után, vasárnap Márkus Noellel és Soós Gergő Gyulával országos bajnok lett. A hölgyek között elit kategóriában a Bonecz Boglárka, Kiss Viktória és Sárszegi Noémi alkotta pécsi csapat bronzérmes lett. A vasárnapi díjátadó díszvendége Bicsák Bence, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola olimpikonja volt.

Mint ahogy arról előző cikkünkben beszámoltunk, a szombati sprintverseny abszolút győztese és egyben az elit U23-as első helyezett Péter Benedek (PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola) lett. Kovács Márton Soma (PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola) az elit férfi győztes idén, Mocsári Bence paralimpikon (PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola) a PTS5 kategóriát nyerte meg, Molnár Bea pedig a felnőtt1-ben nem talált legyőzőre.