Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Pénteken nyit a Műjégpálya

Pénteken nyit a Műjégpálya

Már október utolsó napjain is lehet Pécsett korcsolyázni, hiszen október 29-én, pénteken 17 órakor birtokba vehetik az érdeklődők a pécsi Műjégpályát, amely ebben a szezonban is különleges programokkal várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat.

A pécsi létesítmény kicsiknek és nagyoknak is kiváló kikapcsolódási, sportolási lehetőséget nyújt a téli időszakban, sokan várták már, hogy a pandémia miatt tavaly nagyon rövid nyitva tartás után idén újra csúszhassanak a pécsi jégen. Az első vendégek október 29-én, pénteken 17 órakor léphetik át a létesítmény kapuit és egészen 20 óráig korcsolyázhatnak.

A Műjégpályát üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. idén sem változtatott a belépőjegyek árain, a korábbiakhoz hasonlóan ebben a szezonban is 1300 forintért korcsolyázhatnak a felnőttek, a diákok és nyugdíjasok 1100 forintért vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait, de az érvényes Tüke-kártyával rendelkezőkre, a diákcsoportokra és a 6 éven aluliakra további kedvezmények várnak. A nyitva tartás nem változott az előző évekhez képest, hétfőtől csütörtökig napi kettő, pénteken, szombaton és vasárnapi napi három alkalommal várják a korcsolyázás szerelmeseit.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. november 8-tól 10 alkalmas korcsolyatanfolyamot indít, amelyen 5 éves kortól bárki részt vehet, az akár családi programnak is kiváló foglalkozásra november 8-án 16 és 17 óra között lehet jelentkezni a Műjégpályán. A képzés ára 15 000 forint. November 9-től pedig a jégkorong iránt érdeklődőknek tart hokisulit az 5 és 10 éves korosztálynak a Pécsi Sportiskola. Aktuális árlista, nyitva tartás, fontos információk: