Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Szurkolói buszok a Tour de Hongrie pécsi futamának idején

Szurkolói buszok a Tour de Hongrie pécsi futamának idején

Tüke Busz Zrt. közleménye:

Szurkolói autóbuszokat indít a Tüke Busz Zrt. a vasárnapi Tour de Hongrie kerékpáros körverseny legérdekesebbnek várt szakaszához – a Bárány úti szurkolói zónához – és az ünnepélyes eredményhirdetéshez.

Az autóbuszok Tour de Hongrie felirattal a Főpályaudvar 34, 35-ös járatokat indító megállójából 12:00, 13:00, és 14:00 órakor indulnak az alábbi útvonalon:

Főpályaudvar – Lánc utca – Ágoston tér – Alagút – Hunyadi út – Pálosok – Kikelet Étterem (Málics Ottó utca, Fenyves sor sarok) – Bárány út, Demokrácia út kereszteződése.

A célterülethez igyekvők a Kikelet Étteremnél, a Bárány úti szurkoló zónába tartók a Bárány út, Demokrácia út kereszteződésében a Mandulás játszótérnél szállhatnak le, és onnan – a lezárt pályán kívül – gyalog érhetik el céljukat.

Azok számára, akik a Széchenyi téren szeretnék élőben megnézni a mezőnyt, de a befutóra is kíváncsiak az Állatkertnél, a Tüke Busz Zrt. 16:10-kor – a második áthaladás után – az Alagúttól a Hunyadi út – Pálosok – Kikelet Étterem (Málics Ottó utca, Fenyves sor sarok) útvonalon is indít autóbuszt, ugyancsak Tour de Hongrie felirattal.

Az eredményhirdetés befejezése után 15 perccel, várhatóan 16:50 körül ugyancsak a Kikelet Étteremtől indul majd vissza szurkolói busz a Főpályaudvarra, a már említett útvonalon.

A szurkolói különjáratok, díjmenetesen vehetők igénybe!