Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Monokrom Design Store
Kezdőlap / Élmények / Monokrom Design Store

Monokrom Design Store

Legmenőbb pécsi márkák folyamatosan frissülő, limitált szériájú termékskálája, legyen szó ruha- vagy ékszerkollekcióról, lakberendezési tárgyakról, táskákról vagy egyéb kiegészítőkről. Emellett válogatott street fashion ruházat és kiegészítők rendre változó, különleges választéka. Street art és DIY kellékek, eszközök, festékek tárháza.

Great Minds lelőhely

A Great Minds Clothing márkát Bubreg Balázs pécsi képzőművész indította útjára 2009-ben, hogy egyszerű gegek és grafikai elemek felhasználásával mindenki számára emészthető és elérhető utcai viseletet dobjon piacra. Mára a Great Minds már saját kis szakmai stábbal rendelkezik és kínálatunk is folyamatosan nő.

“Alapelvünk, hogy minden termékünket – az egyre növekvő érdeklődés és kereslet ellenére továbbra is – limitált mennyiségben, a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el.” A GM teljes csapata pécsi, így lokálpatriótaként Pécs városa fontos szerepet tölt be a márka életében, melyet sok termékük designja is tükröz; mint a – mára már szlogenné vált – Sweet Like Pécs és a Pécsies. 2015-ben a Great Minds márka részt vett Pécs első design boltjának, a Monokrom Design Store-nak a megalapításában. A webshopról rendelhető termékek mellett itt találhattok olyan cuccokat is, amikből egyetlen darab készült.