park

Advent Pécs 2022

Megnézem
Kezdőlap / Értékeink, kultúra / Pécsi Értékek / Értéktár / Strauss Metal páncélszekrény

Strauss Metal páncélszekrény

 

Az 1991-ben alapított Strauss Metal Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Pécsi székhelyű gyárában felkészült mérnökök folyamatosan dolgoznak, hogy a piaci igényeket megfelelő módon kielégítsék. Magyar viszonylatban piacvezetőnek tekinthető a szektorban, a termékek 100%-ban magyar produktumok, saját tervezéssel, saját kivitelezéssel. A minőséget és gördülékeny gyártást a gyártóüzem modern CAD/CAM támogatású gépparkja biztosítja. Tevékenységének színvonalát biztosítja a dolgozók szakértelme, gyakorlata, a vezetők felelősségteljes irányítása. A cég 40 főt foglalkoztat, többségében Pécsett vagy Pécs környékén élő lakosokat. A cég komplex kínálattal rendelkezik a vállalatbiztonság, a bankbiztonság és a pénzkezeléssel kapcsolatosan a tervezés, gyártás, kivitelezés, oktatás, tanácsadás, szállítás, szerviz területén. A tradícionális páncélszekrények gyártása mellett készpénzfizető automaták, utastájékoztató rendszerek, páncélautók fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

A folyamatos fejlődést jól jellemzi az egyik legutóbbi innováció, az Ős-Dráva projektben, valamint a helyi közösségi kerékpár közlekedésben kiépített biciklidokkolók elkészítése.

A cég két év garanciát vállal minden termékére. Kiállítóként rendszeresen megjelenik különböző biztonságtechnikai szakvásárokon, kiállításokon (Budapest, Zágráb, Bukarest, Köln, Nürnberg, Pécs). Termékeik minőségét jelzik a díjak és kitüntetések (2002-ben a Nova széf az év biztonságtechnikai terméke; 2006-ban elnyerte a Pécsi Expo Különdíját; 2007-ben a Magyar Formatervezési pályázat kitüntetettje a Multiszéf). A Stauss Metal Kft. által gyártott páncélszekrény a Pécsi Lexikon szócikkében is említésre kerül.

Kép forrása: https://www.facebook.com/straussmetal