Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
4. Irány a PTE Kultúrfeszt
Kezdőlap / Egyetemistáknak / 4. Irány a PTE Kultúrfeszt

4. Irány a PTE Kultúrfeszt

A tavalyi évhez hasonlóan Pécs Város idén is kitelepült az Irány a PTE Kultúrfesztre, hogy a Pécsi Tudományegyetem széles kínálata mellett első kézből tudjon válaszokat adni azok számára, akik elkövetkezendő egyetemi éveiket Pécsen kívánják eltölteni.

20231027 11450916 Csortos Szabolcs Irany A Pte Kulturfeszt 0916 0

A közel 4000 érdeklődő számára pécsi kiadványokkal igyekeztünk megmutatni a város szépségeit, pezsgő hangulatát, a lépten nyomon előbukkanó látnivalókat, és az akár egy rövid sétával is megközelíthető mecseki természeti adottságokat. Emellett számos praktikus információval is készültünk, hiszen a városban való eligazodás, lakhatás, közlekedés, közmű szolgáltatók és ügyintézések kapcsán is számos fontos kérdés merült fel a beszélgetések során.

20231027 101346 Molnar David Irany A Pte Kulturfeszt Mds05600 1

A Pécs Város Kvízt kitöltők a város új arculatával ellátott ajándékokat kaptak, a művészi vénával rendelkezők pedig a pécsi óriásszínezőn hagyhatták ott kézjegyüket. A standok közti barangolást követően a Zsolnay Negyeddel közösen berendezett Chill Zóna babzsákjain pihenhettek meg a „fáradt vándorok”

Amennyiben valaki nem tudott eljönni a rendezvényre, vagy további kérdései lennének, úgy a PTE kari nyílt napjain is informálódhat. Keressétek Pécs Város képviselőit az új logóval ellátott standon!

Kep4 1

Addig is böngésszétek a www.pecs.hu/diak-vagyok oldalt, és kövessetek minket közösségi média felületeinken:

A következő városrész és szimbólum, amelyet hoztunk Nektek a Belváros és a Barbakán! 🙌 Te tudtad, hogy a kapuerőd védelmi feladatokat látott el a püspökvár részeként? 🤔Olvasd el a leírást és még több érdekes információt tudhatsz meg! 😉.......#kapcsoljrápécsre #Barbakán #pécsbelváros #városiszimbólmok See MoreSee Less
View on Facebook

Képek: Molnár Dávid és Csortos Szabolcs (Univ Pécs)