Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Vásártér ötletbörze

Vásártér ötletbörze

Már több mint kétezren kitöltötték a Pécsi Vásártér jövőjéről szóló kérdőívet.

Június 6-ig 2070 kitöltő válaszolt annak az összetett véleménybörzének minden kérdésére, melyekben a Pécsi Vásártér jövőbeni plusz funkcióiról kérdezzük a pécsieket. A kitöltésre még 10 nap áll rendelkezésre, június 16-a után megkezdjük a beérkezett válaszok feldolgozását.

Pécs városfejlesztési tervei újabb szakaszba lépnek, folytatva a Vásárcsarnok és a Mecsek több emblematikus helyszínének sikeres felújításait. A következő európai uniós fejlesztési ciklushoz kapcsolódóan Pécs továbbra is a lakosság bevonásával tervezi a jövő beruházásait, különös tekintettel a Pécsi Vásártérre, amely minden pécsi számára különleges helyszín.

Mindig büszkén írjuk le, hogy Pécs elnyerte az Európai Unió Klímasemleges és Intelligens Városok Missziós címét. A Pécsi Vásártér átalakítása fontos lépés lesz a város zöld átállásában, miközben tiszteletben kívánjuk tartani a város hagyományait is. Új lehetőségeket szeretnénk teremteni a pécsi közösség számára, amelyeknek köszönhetően még élénkebbé válhat a város élete.

A Pécsi Vásártér jövője lakossági véleménybörze célja, hogy minden városlakó megoszthassa véleményét és ötleteit a közösséggel. A felmérés eredményéről és a folyamat további lépéseiről folyamatosan tájékoztatni fogjuk a pécsieket.

Köszönjük azoknak, akik időt szántak az igen összetett kérdőív kitöltésére, ezzel is hozzájárulva városfejlesztési folyamatainkhoz. Bízunk benne, hogy a hátralevő időben még sokan élnek a lehetőséggel, ami mindenki számára elérhető az alábbi linkre kattintva.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata