Diák Vagyok

PÉCS EGYETEME: A PTE

A Pécsi Tudományegyetem Magyarország legelső egyeteme, amelynek létrehozását Nagy Lajos király kezdeményezte 1367-ben. Napjainkban a PTE hazánk egyik legnevesebb intézménye, ahol tíz karon zajlik magas színvonalú oktatás és kutatás.

A Pécsi Tudományegyetem az ország egyik legjelentősebb kutatóegyeteme, hatalmas szakmai kutatói bázissal.  Az egyetemi karokon 21 doktori iskola működik, melyek a tudomány és a művészetek széles spektrumát ölelik fel.

Pecs Pte Diplomaoszto

📣NYEREMÉNYJÁTÉK📣Mennyire ismered Pécs Város TikTok oldalát és a megosztott videóinkat? 🤔Most megmutathatod! Nézd meg az alábbi videót, és kommentben válaszolj helyesen az alábbi két kérdésre 👇Első kérdés:Melyik selfie spot NEM található meg a videóban?A.) BarbakánB.) Széchenyi térC.) Niké szoborD.) LakatfalMásodik kérdés:Milyen környezetbarát közlekedést mutatunk be a videóban?A.) kerékpárB.) e-rollerC.) közösségi autómegosztásD.) séta🎁 A helyesen válaszolók kisorsolunk 2 db pécsi ajándékcsomagot⏳A nyereményjáték 07.15-07.21. között tart🎉 Sorsolás: 07.22 14:00🥈 Nyertesek száma: 2 főA nyereményt a 07.24-én megrendezésre kerülő Pont ott Partin lehet átvenni.A játékszabályzatot itt találod: pecs.hu/pecs-social-nyeremenyjatek-szabalyzat/....#nyereményjáték #pontottparti #PTE #pte1367 #kapcsoljrápécsre See MoreSee Less
View on Facebook