Kezdőlap / Adatvédelmi irányelvek / Látogatási feltételek

Látogatási feltételek

Mivel ez a kiállítás nem egy nyílt turisztikai attrakció és egy hivatal épületében található a látogatás feltételei korlátozottak, ezért megértésüket kérjük!

A látogatáshoz előre regisztráció szükséges az alábbi adatlapon. Kérjük pontosan töltse ki adatait. A kiállítás kísérővel látogatható, melyet a Városháza munkatársai biztosítanak. Mivel a torony a hivatali épületen belül közelíthető meg, ezért minden esetben a porta előtt szükséges találkozni a vezetővel. A kiállításon egyszerre maximum 10 fő lehet jelen.

A jelentkezett látogatási igényre, a kitöltött adatlapra minden esetben visszaigazoló emailt küldünk, anélkül a jelentkezés nem érvényes. Az igényelt időponttól eltérő javaslat is lehet, ezt emailben kell egyeztetni. A jelzett időpont és a jelentkezés ideje között minimum 24 órának el kell telnie. Fenntartjuk a jogot, hogy az adott időpontban hivatali teendők miatt nem tudunk látogatót fogadni.

A kiállítás nem akadálymentes több mint 200 lépcsőfokot szükséges megmászni. A kiállítás magyar nyelven készült, de angol kiállításvezetőt biztosítunk, így angol nyelven is elérhető. A kiállítás saját felelőséggel látogatható 18 év felett. 18 év alatt csak saját kísérővel.

A látogatás maximum időtartama 45 perc.