Diákmunka 18 év felett
Kezdőlap / Diákmunka / Munkalehetőségek / Diákmunka lehetőség 18 év felett / Diákmunka 18 év felett

Diákmunka 18 év felett

Városunkban több diákszervezet működik, lenti felsorolásból válogathatnak 18. életévüket betöltött diákok.

PTE Student Service

A PTE Student Service azzal a céllal jött létre, hogy az egyetem hallgatóit segítse a tanulmányaik alatti munkavállalásban. Folyamatosan bővülő munkakínálatunk között reméljük minden munkát kereső diák talál számára megfelelő lehetőséget. Számos vállalattal működünk együtt a sokrétű munkakínálat megvalósításának érdekében, legyen szó alkalmi vagy hosszú távú, rugalmas időbeosztású vagy teljes munkaidős állásról.

email
phone
+36 72 501 500

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezet elsősorban szakmai tudást igénylő diákmunkákra specializálódott. Főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkákat kínálnak. Emellett néha meghirdetésre kerülnek szaktudást nem igénylő vagy alkalmi állások, illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is. Szaktudást igénylő állásajánlataik remek lehetőséget jelenthetnek a releváns szakmai tapasztalatot kereső egyetemistáknak. További információk és a legújabb munkák megtalálhatók a Schönherz Iskolaszövetkezet weboldalán.

email
phone
+36 1 296 2526

HR-Rent

A HR-Rent munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cég is biztosít munkalehetőséget diákoknak. Legtöbb diákmunkájuk csak 18 éves kor felett végezhető, de változatos és érdekes állásokat kínálnak. Gyakran kerül meghirdetésre náluk például ruhabolti kisegítés, HR gyakornoki pozíció, gyorséttermi, összeszerelői és irodai diákmunka, valamint műszaki és informatikai állás is. Bővebb tájékoztató és az aktuális állásajánlatok megtalálhatók a HR-Rent honlapján.

phone
+36 72 212 368
email

Zyntern

Bár a Zyntern nem rendelkezik Pécsett irodával, pécsi egyetemi hallgatóknak és frissdiplomásoknak is kínálnak álláslehetőséget. A gyakornoki és pályakezdő munkákat hirdető álláskereső portál célja, hogy a fiatalok minél több releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a felsőoktatásban töltött évek alatt. A Zyntern szinte minden szakterületen nagyszerű munkalehetőségekkel várja az álláskereső fiatalokat. Néhány munkájuk home office-ban is végezhető. A legfontosabb tudnivalók és a legújabb állások megtalálhatók a Zyntern weboldalán.

location_on
https://zyntern.com/contact

Prodiák Iskolaszövetkezet

A Prodiák Iskolaszövetkezet a 16 év feletti diákok számára kínál álláslehetőséget. Választékukban szerepelnek hostess munkák, vendéglátós feladatok, szellemi, valamint fizikai munkák is. Egyetemisták számára pedig gyakornoki pozíciókat is biztosítanak, többek között gazdasági, marketing és kommunikációs, mérnöki, illetve informatikai szakterületen is. Bővebb tájékoztatásért és a legújabb ajánlatokért érdemes felkeresni a Prodiák Iskolaszövetkezet weboldalát.

phone
+36 72 212 368
email
email

Kihagytunk valamit? Írja meg a címre!