Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Diákmunka 18 év felett

Diákmunka 18 év felett

Városunkban több diákszervezet működik, lenti felsorolásból válogathatnak 18. életévüket betöltött diákok.

Meló-Diák

 

A Meló-Diák sokféle munkalehetőséggel várja a 16. életévüket betöltött, dolgozni akaró diákokat. A 18 év alatti jelentkezők választhatnak például árufeltöltést, címerezést, éttermi felszolgálást, eladói munkát ruházati boltban, vagy akár könnyű fizikai munkát is. Az egyetemista korosztálynak pedig gyakornoki állásokat is kínálnak, főként informatikai, mérnöki és műszaki területen. A legfontosabb tudnivalók és az aktuális munkák megtalálhatók a Meló-Diák honlapján.

Mind-Diák Szövetkezet

 

A Mind-Diák Szövetkezet 16 éves kortól várja a dolgozni vágyó tanulókat. 18 év alattiak vállalhat például árufeltöltést, számítógépes adatrögzítést, raktári feladatokat, illetve éttermi kisegítést is. A nagykorú diákokra pedig mindemellett ügyfélszolgálatos munkák, valamint gyakornoki pozíciók is várnak gazdasági, marketing és HR, IT és mérnöki, valamint adminisztrációs területen. Bővebb tájékoztatásért és a legújabb ajánlatokért érdemes ellátogatni a Mind-Diák Szövetkezet weboldalára.

Fürge Diák

 

A Fürge Diáknál akár már 15 éves kortól lehet diákmunkát vállalni. Rövid és hosszú távú munkalehetőségek is várják az érdeklődőket. Az iskolaszövetkezetnél többek között lehetőség van gyorséttermi, kereskedelmi, könnyű fizikai, mezőgazdasági, idegenforgalmi, üzemi, valamint szellemi munkakörök betöltésére. Egyetemisták számára akár még a kötelező szakmai gyakorlat is teljesíthető az iskolaszövetkezetnél. További információk és az aktuális állások megtalálhatók a Fürge Diák honlapján.

Atlasz Iskolaszövetkezet

 

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 16 év feletti, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diákoknak biztosít munkalehetőséget. Vendéglátós állások, fizikai és irodai munkák, illetve gyakornoki pozíciók is szerepelnek a kínálatban. Az iskolaszövetkezet tagjai kedvezményeket is kaphatnak például helyi éttermekbe, edzőtermekbe, sőt akár nyelvtanulásra is. A munkavállalással kapcsolatos tudnivalók és a legújabb munkák megtalálhatók az Atlasz Iskolaszövetkezet weboldalán.

Pannon-Work

 

A Pannon-Work 16 éven felüli tanulóknak kínál diákmunkát számos területen. 18 év alattiak vállalhatnak például áruházi és éttermi feladatokat, gyári munkákat, konyhai kisegítést, sőt irodai állásokat is. Emellett számos gyakornoki pozíció várja a felsőoktatásban tanulókat, főként gazdasági, informatikai, műszaki és mérnöki szakterületen. A legfontosabb információk és az aktuális lehetőségek megtalálhatók a Pannon-Work honlapján.

Állás-Pont Diákszövetkezet

 

Az Állás-Pont Diákszövetkezet is a 16. életévüket már betöltött diákok jelentkezését várja.  A szövetkezetnél alkalmi és hosszú távú munkalehetőségeket is kínálnak a fiataloknak. Rendszeresen hirdetnek könnyű fizikai munkákat, konyhai kisegítést, raktáros és irodai munkákat. Továbbá gyakornoki munkákat is kínálnak például adminisztrációs, pénzügyi, valamint informatikai szakterületen. A legfontosabb tudnivalók és az aktuális álláslehetőségek megtalálhatók az Állás-Pont Diákszövetkezet honlapján.

PTE Student Service

A PTE Student Service azzal a céllal jött létre, hogy az egyetem hallgatóit segítse a tanulmányaik alatti munkavállalásban. Folyamatosan bővülő munkakínálatunk között reméljük minden munkát kereső diák talál számára megfelelő lehetőséget. Számos vállalattal működünk együtt a sokrétű munkakínálat megvalósításának érdekében, legyen szó alkalmi vagy hosszú távú, rugalmas időbeosztású vagy teljes munkaidős állásról.

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezet elsősorban szakmai tudást igénylő diákmunkákra specializálódott. Főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkákat kínálnak. Emellett néha meghirdetésre kerülnek szaktudást nem igénylő vagy alkalmi állások, illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is. Szaktudást igénylő állásajánlataik remek lehetőséget jelenthetnek a releváns szakmai tapasztalatot kereső egyetemistáknak. További információk és a legújabb munkák megtalálhatók a Schönherz Iskolaszövetkezet weboldalán.

HR-Rent

A HR-Rent munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cég is változatos és érdekes munkalehetőségeket biztosít  diákoknak. Gyakran kerül meghirdetésre náluk például ruhabolti kisegítés, HR gyakornoki pozíció, gyorséttermi, összeszerelői és irodai diákmunka, valamint műszaki és informatikai állás is. Bővebb tájékoztató és az aktuális állásajánlatok megtalálhatók a HR-Rent honlapján.

Zyntern

Bár a Zyntern nem rendelkezik Pécsett irodával, pécsi egyetemi hallgatóknak és frissdiplomásoknak is kínálnak álláslehetőséget. A gyakornoki és pályakezdő munkákat hirdető álláskereső portál célja, hogy a fiatalok minél több releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a felsőoktatásban töltött évek alatt. A Zyntern szinte minden szakterületen nagyszerű munkalehetőségekkel várja az álláskereső fiatalokat. Néhány munkájuk home office-ban is végezhető. A legfontosabb tudnivalók és a legújabb állások megtalálhatók a Zyntern weboldalán.

Prohuman Diákmunka

A Prodiák Iskolaszövetkezet a 16 év feletti diákok számára kínál álláslehetőséget. Választékukban szerepelnek hostess munkák, vendéglátós feladatok, szellemi, valamint fizikai munkák is. Egyetemisták számára pedig gyakornoki pozíciókat is biztosítanak, többek között gazdasági, marketing és kommunikációs, mérnöki, illetve informatikai szakterületen is. Bővebb tájékoztatásért és a legújabb ajánlatokért érdemes felkeresni a Prodiák Iskolaszövetkezet weboldalát.

Kihagytunk valamit? Írja meg a címre!