Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Galéria

Galéria

Örömmel mutatjuk be Pécs városának média gyűjteményét, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy elsősorban a sajtó és partnereink számára elérhetővé tegyünk Pécs város ikonikus helyszíneiről fotókat és a várost bemutató videókat.

Fontosnak tartjuk, hogy Pécsről mindig aktuális és jó minőségű képek, videók jelenjenek meg a sajtóban, különböző online és offline platformokon.

Az itt közzétett fotók bárki számára elérhetőek, kérjük megjeleníteni a forrást (pecs.hu) illetve a fotós nevét (Kiss ’Gadget’ Zoltán).
A képek felbontásáról, címéről az aktuális képeknél tájékozódhat.

Csatolmányban egy rövid összefoglalót készítettünk a városunkról, mely természetesen nem teljes, hiszen számos más büszkeségünk, kiemelendő és fontos tényező, adat és esemény erősíti Pécs város élhetőségét, egyediségét, kimagasló értékeit.

Amennyiben a képekkel, videókkal kapcsolatban egyedi igényük van, vagy kérdésük van, kérem keressenek bennünket a oldalon és 48 órán belül válaszolunk!

Amennyiben Pécs városával kapcsolatos kérdés merül fel, úgy az alábbi oldalon tájékozódhat az elérhetőségekről: https://pecs.hu/kapcsolat/

Szívesen vesszük visszajelzéseiket, megjelenésekről linket.

Reméljük a színvonalas képekkel, videóval hozzájárultunk Pécs városának igényes megjelenítéséhez!

Üdvözlettel:
Városmarketing osztály
Gazdaságfejlesztési Főosztály