Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Célba ért az adomány

Célba ért az adomány

Összesen 662.500 forint gyűlt össze Supák Gergő gyógykezelésére az I. PSN Jótékonysági Meghívásos Lábtenisztornán és az azt követő adománygyűjtésen. Ezenkívül a Pécsi Utánpótlás- és Tömegsportért Alapítvány 25 ezer Ft.-tal támogatja a PMFC U16-os csapatában játszó Supák Máté sportpályafutását. A Szélsőséges Alternatíva (PMFC B-közép) közössége pedig, akik szintén részt vettek a lábtenisztornán, felajánlották, hogy a PMFC hazai mérkőzésein is folytatják az adománygyűjtést. 

Sikeres jótékonysági lábtenisztornát rendezett a PSN Zrt. július 15-én, a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban. Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója, valamint Nagy Norbert, a PSN Zrt. Szabadidő-szakosztály lábtenisz szakágvezetője kezdeményezésére, az új sportlétesítmény pályaavatójának bevételével Supák Gergő gyógykezelésére gyűjtöttünk, akinek bátyja a PMFC U16-os labdarúgócsapatának kapusa. A kisfiúnál 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.

A lábtenisztornán, gyűjtődobozba helyezhették el adományaikat a résztvevők, valamint a tombola teljes bevétele is a dobozba került, így összesen 297.500 forint gyűlt össze. Ezen kívül a PSN Zrt. elkülönített egy bankszámlaszámot, amelyre összesen 365.000 Ft. érkezett.

Róth Ernő, a PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese, Sági Zoltán sportigazgató, Nagy Norbert lábtenisz szakágvezető, Petrovics Andrea gazdasági vezető és Kovácsné Németh Ágnes, a PSN Zrt. – Pécsi Spportiskola adminisztrátor, pénztárosa, július 27-én adta át a családnak az összegyűlt adományt. Sági Zoltán sportigazgató az átadón elmondta, hogy a Pécsi Utánpótlás- és Tömegsportért Alapítvány 25 ezer Ft.-tal támogatja Supák Máté sportpályafutását. Az eseményen Vereby-Csethe Bence, a PMFC sajtófőnöke hozzátette, hogy a Szélsőséges Alternatíva (PMFC B-közép) közössége, akik szintén részt vettek a lábtenisztornán, felajánlották, hogy a PMFC hazai mérkőzésein is folytatják az adománygyűjtést.

A Supák családot az alábbi bankszámlaszámon támogathatják:

Supákné Gazdag Mónika ERSTE Bank 11991119-80634623

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a lábtenisztornán, vagy bármilyen módon támogatja a családot!

Szöveg és kép forrása: PSN Zrt.