Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / #fejlesztés

#fejlesztés

Befejeződött a Hét Színvirág Bölcsőde felújítása

Befejeződött a Hét Színvirág Bölcsőde felújítása

Lezárult a TOP-6.2.1-19-PC1-2020-00002 azonosító számú, „Hétszínvirág Bölcsőde felújítása” tárgyú projekt kivitelezése. A gyermekgondozás és -nevelés minőségi alapokon nyugvó biztosítása kiemelkedő fontosságú a város fejlődése és jövője szempontjából. A Hétszínvirág Bölcsőde fejlesztésével az volt a célja a városvezetésnek, hogy egy olyan pozitív és támogató környezetet teremtsen a keleti városrészben élők számára, ahol a bölcsődés korú gyermekek fejlődése biztosított, és ahol a szülők is biztonságban tudhatják őket.
Misina Családi Nap

Misina Családi Nap

A Misina TetőPont családi napon bárki meghódíthatja a természetet, kipróbálhatja az új sporteszközöket, akár az ebike-okat is, felfedezheti a játszóteret és a fitness parkot. Aki a sok mozgás után kicsit csendesebb szórakozásra vágyik, kézműves foglalkozásokon engedheti szabadjára kreativitását.
A pécsiek álmodták meg, és most birtokba is vehetik

A pécsiek álmodták meg, és most birtokba is vehetik

Kedd délelőtt szimbolikusan átadták a városnak az elkészült Misina Tetőpontot. A kívül-belül megszépült egykori Misina Étterem helyén egy többfunkciós komplexum jött létre, amely február 17-én, szombaton hivatalosan is megnyitja kapuit a pécsiek előtt a Misina Családi Nappal.
Diána tér, forgalomkorlátozás

Diána tér, forgalomkorlátozás

A 2023. őszén indult „Diána tér környezetének komplex zöldterületi rekonstrukciója” projekthez kapcsolódóan a városvezetés célja, hogy a Kertváros egyik központi...
Energetikailag megújult az Ajtósi Dürer utcai óvoda és Cseperedő Bölcsőde épülete

Energetikailag megújult az Ajtósi Dürer utcai óvoda és Cseperedő Bölcsőde épülete

A műszaki átadás-átvételi eljárás lezárásával befejeződött a TOP-6.5.1-16-PC1-2018-00010 azonosító számú, az Ajtósi Dürer utcai Óvoda és Cseperedő Bölcsőde épületének energetikai fejlesztése tárgyú projekt kivitelezése. Az intézmény energetikai fejlesztése kiemelkedően fontos, mivel javítja az intézmény energiahatékonyságát, csökkentve ezzel a környezeti terhelést és a költségeket. Ezenkívül a modern, fenntartható energiaforrások használata elősegíti a gyermekek környezettudatosságának kialakítását, hozzájárulva ezzel a jövő generációk számára fenntarthatóbb jövő kialakításához.